12 juni 2018 Renzo en Roswitha:

Beste Marchien,

Hierbij willen wij je hartelijk danken voor de bijlessen van Melle. Dankzij jouw hulp is hij  super vooruit gegaan. Melle was blij met jouw manier van lesgeven, duidelijk en rustig. Regelmatig kwam hij thuis met “ohhh maar nu snap ik het” Hoewel hij niet altijd even graag naar bijles wilde kwam hij wel enthousiast weer thuis en was hij weer blij, geweest te zijn. De feedback en uitleg naar ons was prettig en duidelijk. Kortom geen moment spijt gehad om jouw hulp in te roepen!

Groet, Renzo en Roswitha

 

8 juni 2018   M. Drost:           

E. vertelde mij dat ze nu al merkt dat ze baat heeft bij jouw bijlessen.  Ik ben blij dat ze de voordelen ervan ziet en ervaart!

 

6 juni 2018    R.Top:     

Onze dochter voelde zich heel veilig bij je. Ze heeft enorme stappen gemaakt in het overwinnen van haar faalangst. Boven alles is haar reken niveau opgeschroefd. Wij als ouders vonden de communicatie en de tussentijdse rapporten erg fijn en duidelijk om te lezen.

6 juni 2018   M: 

 “Ik vond het fijn om over persoonlijke dingen te praten met je omdat het ons geheimpje zou blijven. Ik vond ons markt middagje erg leuk want ik durf nu helemaal alleen naar de supermarkt te gaan. Ik ben niet meer nerveus voor (reken)toetsen. Dank je wel hiervoor.  Liefs M.